Sommeren er forbi og Korsør MadMarked har skiftet ”køreplan” for den varme aftensmad på Kirkepladsen.

Mandag-tirsdag-onsdag kan man nu bestille og hente ugens aftensmad i køkkenet. Bestiller man inden kl. 13 kan man hente maden efter aftale efter kl. 16 og indtil kl. 18.

Har man ikke bestilt i forvejen, kan man komme forbi indtil kl. 17.30, hvor det varme køkken lukker, og enten spise den gode mad på stedet eller tage det med hjem. Det er dog altid en god idé at bestille i forvejen, så man ikke går forgæves!

Torsdag er der som hidtil fællesspisning: Torsdagsmiddagen. Som noget nyt kan man bestille plads, det er især smart hvis man er flere, der gerne vil sidde sammen. Torsdagsmiddagen er klar fra kl. 17 og køkkenet har åbent til kl. 20. Man kan blive siddende helt til kl. 21, hvis man har lyst.
Til Torsdagsmiddagen ”køber” man en tallerken og henter selv sin varme mad ved køkkenets disk. Er man meget sulten, kan man hente en ekstra portion. Børn under 12 år spiser til halv pris. Drikkevarer er til butikspris.

Torsdag kan man – lige som mandag-tirsdag-onsdag – fortsat vælge at få maden med hjem i stedet for at spise den hos os.

Fredag er der ikke fast menu, men man kan som altid komme ind og købe god mad fra montrens udvalg. Enten til at tage med hjem eller spise i vores hyggelige lokaler.

MadMarked har det økologiske spisemærke i guld – alle råvarer er økologiske. Den rene mad kombineret med engagerede køkkenmedarbejdere gør Torsdagsmiddagen til en uhøjtidelig fællesspisning, hvor man kan komme alene eller sammen med andre og nyde god aftensmad til en fornuftig pris.