Efter næsten 6 år på Kirkepladsen i Korsør som frontkæmpere for lokale og økologiske fødevarer har værterne Kirsten og Peder Harboe valgt at sige ”tak for mad” og lukke forretningen.

Korsør MadMarked skulle oprindelig være en del af en større bevægelse, der blev startet af et par iværksættere i Præstø. Målet var at fremme økologi og lokale fødevarer. Iværksætterne havde rod i økonomien og efter kort tid stod Korsør MadMarked alene tilbage.

Da MadMarked startede, var de økologiske fødevarer både svære at finde og dyre i indkøb for de almindelige forbrugere. Siden har de store supermarkedskæder satset mere på økologi og priserne har fundet et lavere niveau; økologi er kommet på tilbud.

Det er godt for forbrugerne, men samtidig er det også blevet mere vanskeligt for specialbutikkerne at få det til at løbe rundt.

Korsør MadMarked har både været butik og café/spisested. Siden forårets nedlukning har det ikke været let at drive café. En satsning på at levere varm aftensmad hjem til borgerne i Korsør har givet mange glade og tilfredse kunder – men desværre har det ikke været muligt at opnå et volumen, der gør denne service rentabel.

Kirsten og Peder Harboe har derfor valgt at sige tak for denne gang til både de engagerede medarbejdere og de mange trofaste kunder og lukker Korsør MadMarked og Apoteker Caféen ved udgangen af oktober.

Sidste åbningsdag bliver fredag den 30. oktober.

Torsdag den 17. september og fredag den 18. september holder vi åbent for spisning af varm aftensmad for sidste gang fra kl. 17, køkkenet lukker kl. 19.

Fra mandag den 21. september til og med fredag den 30. oktober holder vi åbent fra kl. 11 til 16 mandag til fredag.

Levering af varm aftensmad gennem www.madvognen.dk fortsætter også mandag til fredag indtil 30. oktober.

Har man et gavekort, der ikke er indløst, skal det indløses inden fredag den 30. oktober. Pantemballager fra Madvognen skal også afleveres på Kirkepladsen, hvis man ønsker panten retur.