Aftensmad på Kirkepladsen

MadMarkeds folkekøkken: Økologisk hverdagsmad til hverdagspris

Aftensmad på Kirkepladsen

 

Apoteker Caféen giver dig et godt alternativ til den traditionelle fast-food: Vi kalder det aftensmad!

Mandag-tirsdag-onsdag og fredag kan du vælge mellem flere hovedretter: Menuen skifter efter sæson og udbud af lokale råvarer

Du kan vælge mellem 4 temaer. Normalprisen er 89,-

Med kød
Fra havet
Med fjerkræ
Vegetar

Torsdag har vi fællesspisning og så byder køkkenet på buffet med spændende tema i stedet for menukortet. Vi kalder det Torsdagsmiddagen!

Vores madplaner

Kommende Torsdagsmiddage:

  • Torsdag den 20. februar: Pariserbøf med eller uden hakket oksekød!
  • Fremover vil vi ændre på torsdagene, så vi ikke har torsdagmiddag/fællesspisning hver uge, men ved særlige lejligheder. 📢Hold øje med hjemmesiden her eller Facebook – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (rul ned til bunden af forsiden!)

Torsdagsmiddagen koster 119,- for voksne og 69,- for børn under 12 år.

Skal du holde familiemiddag eller møde? Så kan vi levere maden. Ring til os og hør mere. Vi kan levere fra 1 til 150 kuverter.

Hvornår er den varme aftensmad varm? 

Køkkenet er klar med den varme aftensmad fra kl. 17.

Du kan spise hos os, men du er også velkommen til at tage din aftensmad med hjem. Vi har både pantemballage og miljørigtig engangsemballage.
Køkkenet lukker kl. 19 mandag-tirsdag-onsdag og fredag. Om torsdagen holder køkkenet åbent til kl. 19.30.

Apoteker Caféen

Apoteker Caféen er ikke en sædvanlig restaurant. Du vælger din mad og dine drikkevarer, derefter bestiller og betaler du ved kassen. Vi kommer med maden når den er klar.
Hvis du har lyst til en dessert, kan du vælge mellem vores mange hjemmelavede kager. Frisk kaffe og te har vi naturligvis også.

Kommer I mange, der gerne vil sidde sammen, er I velkomne til at ringe til køkkenet på 44 22 42 20 og give besked. Så reserverer vi et bord til jer!

Varm aftensmad med hjem

Har du ikke fået købt ind, haft for travlt eller bare manglet energi til at lave et godt måltid mad?
Så kan du tage vores varme aftensmad med hjem. Kom ind og hent – men du må også gerne ringe til køkkenet på 44 22 42 20 og aftale, hvornår du kommer for at hente din mad. Så kan vi gøre den klar til dig til aftalt tid.