Aftensmad på Kirkepladsen

MadMarkeds folkekøkken: Økologisk hverdagsmad til hverdagspris

Aftensmad på Kirkepladsen

 

Apoteker Caféen giver dig et godt alternativ til den traditionelle fast-food: Vi kalder det aftensmad!

Mandag til fredag kan du spise varm aftensmad hos os. Menuen skifter efter sæson og udbud af lokale råvarer. Du kan se dagens menu og forudbestille din mad på madvognen.dk 

Normalprisen er bare 50,- 

 

 

 

 

 

 

Vores madplaner

Torsdagsmiddagen er afløst af varm aftensmad mandag til fredag for bare 50,- pr. portion!

Skal du holde familiemiddag eller møde? Så kan vi levere maden – eller I kan spise hos os. Ring til os og hør mere. Vi kan levere fra 1 til 150 kuverter.

Hvornår er den varme aftensmad varm? 

Køkkenet er klar med den varme aftensmad fra kl. 17.

Du kan spise hos os, men du er også velkommen til at tage din aftensmad med hjem. Vi har bruger pantemballage – der er lige til at sætte på bordet derhjemme..
Pga. corona-virus-situationen kan du kun bestille din aftensmad gennem Madvognen.dk – vi holder indtil videre lukket i butik og café.

Apoteker Caféen

Apoteker Caféen er ikke en sædvanlig restaurant. Du vælger din mad og dine drikkevarer, derefter bestiller og betaler du ved kassen. Vi kommer med maden når den er klar.
Hvis du har lyst til en dessert, kan du vælge mellem vores mange hjemmelavede kager. Frisk kaffe og te har vi naturligvis også.

Kommer I mange, der gerne vil sidde sammen, er I velkomne til at ringe til køkkenet på 44 22 42 20 og give besked. Så reserverer vi et bord til jer!

Pga. situationen omkring corona-virus og for at undgå smittespredning kan du pt. ikke hente din mad hos – men kun bestille den til levering gennem Madvognen.dk. Du får din varme aftensmad med hjem i pantemballager, lige til at sætte på bordet.