Aftensmad på Kirkepladsen

MadMarkeds folkekøkken: Økologisk hverdagsmad til hverdagspris

aftensmad fra Kirkepladsen

 

MadMarked og Madvognen giver dig et godt alternativ til den traditionelle fast-food: Vi kalder det aftensmad!

Mandag til fredag kan du bestille varm aftensmad hos os. Menuen skifter efter sæson og udbud af lokale råvarer. Du kan se dagens menu og forudbestille din mad på madvognen.dk 

Du får din varme mad i glasskåle, der kan sættes lige på bordet derhjemme. Vores glasskåle kan bruges igen og igen. Vi tager pant for skålene, men du får naturligvis panten godskrevet på din konto, når vi får dem retur. 

Vores madplaner

Vores menu skifter efter årstid og udbud. Dagens ret kan du også få i en vegetar-udgave.

Skal du holde familiemiddag eller møde? Så kan vi også levere maden – eller I kan spise hos os. Ring til os og hør mere. Vi kan levere fra 1 til 150 kuverter.

Hvornår er den varme aftensmad varm? 

Køkkenet er klar med den varme aftensmad fra kl. 17.

Aftensmaden er beregnet til at du spiser den hjemme – eller sammen med naboen/gode venner/familien. Vi har bruger pantemballage – der er lige til at sætte på bordet derhjemme. Husk at du altid skal bestille din varme aftensmad på Madvognen.dk – du kan bestille helt frem til kl. 17 samme dag.

Apoteker Caféen

Apoteker Caféen har lette frokostretter, hjemmebagte kager og god kaffe. Du kan også købe sandwich, du kan tage med videre på farten.

Fra torsdag den 25. juni holder Apoteker Caféen åbent torsdag og fredag til 19 for spisning af vores varme aftensmad. Menuen er den samme, som som vi tilbyder på Madvognen – men du behøver ikke ikke bestille i forvejen.

Pga. situationen omkring corona-virus har vi pt. et begrænset antal siddepladser. Vi følger naturligvis retningslinjerne for at undgå smittespredning.