Holdet bag Korsør MadMarked er aktive mennesker: En er med Team Rynkeby på vej hjem fra Paris og to er med som jobbere på landets hidtil største spejderlejr: Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Derfor har vi specielle åbningstider i uge 30: Mandag-tirsdag-onsdag og fredag fra kl. 10 til kl. 18. Der er ikke varm aftensmad tirsdag og onsdag, men vi smører sandwich hele dagen og montren er som sædvanlig fyldt med vores gode deller med/uden kød, madtærter og gode salater! Vi har også vores egne færdigretter i fryseren, der er lige til at varme

Skal du til picnic-koncerten tirsdag i Gryden på Korsør Fæstning kan du ringe og bestille sandwich i forvejen – så er de klar, når du kommer forbi!

Torsdag den 27. juli har vi Torsdagsmiddag med kogt hamburgerryg, kartoffel-lorraine (vores egen kartoffel-ægge-stand) og salat. Økologisk hamburgerryg er ikke pumpet fuld af saltvand – så forvent en hel anden oplevelse end den sædvanlige 🙂  Torsdagsmiddagen er klar fra kl. 17 og køkkenet holder åbent helt til kl. 19.30. 

Lørdag den 29. juli har vi åbent som sædvanlig fra kl. 8 til 14 med friskbagt brød lige fra morgenstunden!

Den varme aftensmad tirsdag og onsdag er tilbage igen i uge 31.